Деми Мур е съсипана

Актрисата е потресена, че бившият й  съпруг Брус Уилис вече не я познава. След като се върнала от почивката си в Италия, звездата решила да го посети.

Но останала съсипана от срещата. Брус Уилис не я познал, нито че били женени близо 13 години, нито знаел за общите им дъщери, разкриват американски таблоиди.

Деми Мур съсипана: Загуби Брус Уилис завинаги!(Фото)

Бракът на Брус Уилис и Деми Мур се определяше като един от най-пленителните, а съпрузите като една от най- красивите двойки в Холивуд. Докато семейството им процъфтяваше, това предизвикваше възхищението и любопитството на мнозина.

Но след разпада на двойката това се превърна в повод за най-различни спекулации.Според една от версиите за раздялата на дамата актьори се спрягаше стремителната кариера на Деми Мур и за една от най-скъпо платените актриси в Холивуд по онова време.

И последвалото предпочитание на работата пред семейството, гласи една от причините за раздялата им.

Но дори и след развода, бившите съпрузи запазиха приятелските си отношения.

Брус Уилис вече не разпознава не само бившата, но и настоящата си съпруга Ема Хеминг Уилис, също и общите им деца.

68-годишният актьор почти не може да общува и способността му да говори е намаляла рязко. През март 2022 година той бе диагностициран с деменция, която се развива изключително бързо.

„Това, което прави болестта му толкова жестока е, че той наистина обичаше живота“, разкрива с мъка и неговия приятел,режисьорът  и продуцент Глен Гордън Карън.