Наталия Кобилкина не пада по гръб

Като котките, сексоложката, дето с омайни приказки прилапва паричките на наивните женички, не се предава. И втория си развод учителката по с@кс фантазии и умения как да задържиш мъж  и привлечеш милионер, не се отказва.

След като се разведе и с гръцкия бизнесмен Такис Дретакис, тя реши да осребри и втория си сакатлък в брака.

Който си мисли, че Наталия Кобилкина „ближе рани“, ще има много да почака. Защото у нея има само его и любов към самата себе си.

И докато мрежата гърми и обсъжда втория развод на психоложката, която учи как да привличаме пари, слава и мъже, отново се измъкна. И излезе не само „суха от модата“, ами натри носовете на тези, които я злепоставят в мрежата.

Кобилкина се изфука, че е искали мъже, ама не какви да са, а само милионери. И то не за ден или два, а за съпруга…Ти да видиш!

„Искат ме много мъж, ама не за кревата, а за партньор. Защото те искат да успяват, с моя помощ, да бъдат все по-.задоволени в кревата и много богати. Нещо, което мога да им дам в изобилие“, не спира да каканиже Наталия Кобилкина.

Рускинята подчертава винаги, че не е от женичките, които биха се стреснали от една „лека изневяра“. Напротив, има ли мъжа й положение, пари, влияние, би му простила всичко.Какъв ли ще е номер три в списъка, при положение, че първите й двама съпрузи не бяха нито милионери, нито с обществено положение?!