Шеф Манчев е пощръклял от любов по актуалната си приятелка Ива Бека

В медиите се завъртя  и слухът, че Дон Жуан в престилка и бизнесдамата ще станат официално семейство съвсем скоро.

Водещият на две кулинарни предавания „Черешката“ и „Кошмари в кухнята“ има три деца от две връзки. Виктория и Христо са от брака с първата му съпруга, а най-малкия му син Алекс от мимолетната му забежка с варненката Цветомила. Въпреки голямата разлика във възрастта готвача не остана дълго с нея, а хлътна като пъпчив тийнейджър по Ива Бека, с която са горе-долу набори.

Децата на шеф Манчев го попиляха: Уреждаш чуждите, а нас забрави?(Снимки)

Двамата с Бека се запознали покрай децата си, които били съученици. Елина и Христо станали гаджета, но не запазили връзката си дълго, докато между родителите им тя пламнала и не изгаснала.

Та въпросната Елина, която е студентка, шеф Иван Манчев набутал в предаването на Гала „Та кафе“, като репортерка.

Децата на шеф Манчев го попиляха: Уреждаш чуждите, а нас забрави?(Снимки) - Снимка 2

Интересното е, че красивото момиче става част от екипа на „На кафе“ малко преди лятната ваканция, когато не взимат нови хора от продукцията. Това още веднъж потвърждава клюката ,че пръст в това назначаване има шеф Иван Манчев.

„Значи така, уреждаш чуждите деца, а за нас не помисли ли. Забрави ни!“, избухнали децата на готвача от първата му съпруга.

Само че не ги е забравил, защото майстора на тиганите остави на всяка от жените си по апартамент. А на бившата съпруга един от ресторантите си и не спира да се грижи за наследниците си.