Хората се променят с възрастта и опита - така гласеше една стара максима, която, за жалост, се оказва невярна. Хората се променят - да, но само ако искат да се променят. Това със сигурност не се отнася за Благой Георгиев, който очевидно така се обича и харесва, че ако може, сам ще се цуне...

Знаем, че бившият футболист излезе като победител от Сървайвър, но навън, в реалния живот, го чакаше нещо далеч по-важно от парите. Любимата му жена (по негови думи преди месеци) поиска развод, а децата му не бяха виждали баща си повече от три месеца.

Деца ли, развод ли... Вижте къде и с кого сгащиха Благой Георгиев снощи! (СНИМКИ)

След като наговори поредица от блудкави и сладникави глупости как през цялото време в Доминикана е мислил само за децата си и всичко е правил за тях, Благо Джизъса си хвана... онова нещо под мишница и скъса синджира по клубове.

Деца ли, развод ли... Вижте къде и с кого сгащиха Благой Георгиев снощи! (СНИМКИ) - Снимка 2

Да, той не спира да купонясва, да се раздава да чалгария и да сваля мадама след мадама, вместо да заведе някъде отрочетата си. Снощи, в събота вечер, той бе сгащен не къде да е, а в Пловдив - малко преди да забие в тамошен клуб. Издаде го постната от негов авер снимка, указваща ясното местонахождение на двамата.

Това за пореден път потвърди, че Джизъса неслучайно се върти в Пловдив дори през уикендите. Ванко 1 може и да отрича, но женкарят упорито сваля щерка му Ивана Главчева. А дали тя ще му се върже, е отделен въпрос.