Говори Дебора. Момичето от Стара Загора, чиято мъчителна история за любов и насилие разбуни цялата страна и успя да изкара хиляди хора по площадите - нещо, което не се случва всеки ден. Извергът Георги Георгиев, който е бил голямата й любов, днес е нейният най-адски кошмар. Палач, за когото не може да си спомни, без да се разплаче...

Дебора даде интервю за канала на Цанов, където разказа цялата история и показа белезите си - не само по тялото, но и тези в душата (които, със сигурност, ще заздравеят много по-бавно). Да, момичето призна, че е имала връзка с Георги. Влюбила се в него още на 17 години.

Дебора за Георги: Обичам го от 17-годишна! Лъжеше ме, че е разведен, насилваше ме често! (показа обезобразеното си тяло - СНИМКИ)

"Той ме пускаше в дискотеката още като нямах нужната възраст, докато на мои приятелки искаше пари, за да ги вкара вътре. Заблудих се, да, но го обичах. От 17-годишна го обичах. Той ме лъжеше, че е разведен, защото бях научила, че има жена и дете. Дори ми казваше, че иска да ми покаже документите по развода им", сподели Дебора.

Дебора за Георги: Обичам го от 17-годишна! Лъжеше ме, че е разведен, насилваше ме често! (показа обезобразеното си тяло - СНИМКИ) - Снимка 2

Девойката заяви, че никога не е ползвала дрога, нито се е напивала. "Винаги в ръката си имах бутилка с вода, когато съм в дискотеката. Друго не съм правила", казва тя. Този, който започнал флирта с нея още от началото, бил Георгиев, но после се променил.

Дебора за Георги: Обичам го от 17-годишна! Лъжеше ме, че е разведен, насилваше ме често! (показа обезобразеното си тяло - СНИМКИ) - Снимка 3

"Толкова пъти ме е заплашвал, редовно ми биеше шамари и ме удряше в корема, ако нещо не му хареса. Не знаех защо се държи толкова ужасно с мен и го молех да престане, но това му беше в характера", разказва пострадалата. И добавя, че Георги е започнал дори да я души, но твърдял, че знае докъде да стигне и да спре.

"Веднъж припаднах от поредното душене, бях ужасена после. Не съм ходила в дома му никога, срещахме се само в дискотеката", признава Дебора.