И Дебора прави, струва, иска да отърве решетките

Като колежката си Диона и Дебора се чуди какви измислици, от смешни, по-смешни да измисли, за да излезе „суха от водата“.

Колко по-достойно постъпи топ готвача Андре Токев. Той бе хванат пиян да шпори по околовръстното, като единственото, което пострада бе луксозния му автомобил.

Но въпреки това призна вината си и лежа в затвора, като излезе преждевременно за добро поведение. И обеща твърдо да не пие и шофира, както и да намали пиячката.

Не така обаче постъпват неговите „колежки“ в алкохолната вихрушка. Диона скача на всички, които й казват, че е карала „почерпена“ с кока и алкохол, като твърди упорито, че е пила Нурофен, защото била грипава.

Но нейния „светъл пример“ Дебора се изправи пред зрителите в студиото на Би Ти Ви и също нагло започна да се оправдава, като се защити доста смехотворно, след 3 промила алкохол.

„Не съм се качвала пияна на колата. Бях пила предната вечер няколко чаши червено вино, но не спах добре. Имах няколко задачи да свърша през деня.

От 4 месеца пия лекарства за паник атаки и за епилептични припадъци. Пих и доста силно приспивателно.Знам, че лекарства не се пият с алкохол. Изпих ги по погрешка, те са психотпорни“, оправда се лаишки чалгарката.

„Абе, всеки знае, че имаш проблеми с алкохола. Защо не си признаеш вината, по-достойно е, отколкото да лижеш и да мажеш“, насметоха й зрителите.

Източник: Марица, Crimesbg.com