Дебора проплака за пари, а поводът е уж благороден! Фалш ли е всичко?

Чалга фурията Дебора Иванова се показа в интересна светлина. Певицата публикува в своя Фейсбук профил видеоклип, в който плаче заради едно куче. Красавицата в момента се намира на почивка в Гърция и именно там е направено видеото. Тя се намира в гръцки ресторант, където пред камерата на мобилен телефон обсъжда обществени проблеми, заради които казва, че много страда, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324635" align="alignright" width="300"]Дебора плаче заради куче Дебора плаче заради куче[/caption]

"Искам един ден да имам много пари, за да направя приют за кучета, за котки и старчески дом за възрастните хора." - споделя през сълзи Дебора във въпросното видео.

Някои от Фейсбук потребителите веднага заподозряха опит за евтина реклама от страна на Дебора и изобщо не й повярваха, че плаче, тъй като в клипчето тя носи големи слънчеви очила. Други пък са на мнение, че певицата на "Ара мюзик" има много пари и в момента, понеже карала много скъп автомобил.

По принцип Дебора Иванова не е сред лидерките на чалга музиката, а и все още е доста млада (само на 23 г.). Затова до известна степен можем да й повярваме, че към момента не разполага с пари за поставените си цели. Дали обаче действително е искрена и съжалява кучето, оставяме на вас да прецените.

ВИЖ ТУК КАК ДЕБОРА ПЛАЧЕ!