Всички се майтапят с Боби Михайлов, че обичал да си посръбва, но сега бившият шеф на БФС със сигурност има нужда от няколко гълтока - по възможност с по-висок градус. Че кой не би имал нужда, ако му задигнат пари и вещи за над един милион лева от собствения му дом?!

Крупният обир е извършен най-нагло посред бял ден, докато Михайлов е бил на конгреса на БФС, на който подаде оставка и на който на мястото му бе избран Гонзо. Датата е 15 март, а часът около два-два и половина в ранния следобед.

От жилището на Боби Михайлов и Мария Петрова в Драгалевци са ошушкани над 400 000 евро, което си е близо милион лева само в пари, а и още куп златни бижута, скъпа техника и каквото още са заварили на мястото.

Боби и жена му, разбираемо, били в несвяст и не просто заради загубата на толкова пари, а само при мисълта, че непознати и опасни типове са вършели в дома им. Онези успели да заглушат алармите и да проникнат съвсем спокойно, обикаляйки из всички стаи и кътчета.

За късмет на Михайлови, апашите са задържани при обир на златарско ателие впоследствие и се оказало, че това са Николай Сакалиев - Каската, Николай Илиев - Понти и Пепи Тапата. Те са в ареста и ще бъдат подведени под отговорност.

Източник: Crimesbg.com