Актрисата Даяна Ханджиева, която изправи моралистите на нокти по време на участието си във „Фермата“ преди няколко години обяви голяма новина.

 

Звездата от сериалите Братя на „Нова тв“ и „Скъпи наследници“ на bTV избра рождения си ден, за да съобщи публично голямата новина, че ще става майка. В понеделник – само ден, след като отбеляза юбилея си, тя показа в социалните мрежи своя снимка, на която коремът й е доста наедрял. Баща на детето, което ще се роди скоро, е дългогодишният й партньор Кристиян (Кико) Ставрев.

 

Очевидно бременността действа положително на Даяна. Тя е успяла да запази идеалната си фигура – единствената промяна е наедрелият й корем. Само ден, след като съобщи новината, тя уточни, че вече е в 6-ия месец от бременността си. Макар тя и половинката й да са наясно с пола на бебето, отказват да го направят публично достояние.

 

Даяна Ханджиева съобщи голяма новина навръх 30-та си годишнина

Бременността е била изненада и за самата нея. По покана на колежката си Искра Донова, с която участва в „Скъпи наследници“ и „Братя“, Даяна се включила в кампанията „Твоите яйцеклетки за твоето утре“. Когато отишла на преглед, за да установи яйчниковия си резерв, лекарят установил, че тя е в начален етап на бременността си.

 

Даяна посочва, че в същия ден спечелила и кастинг за роля в нов сериал. Снимките обаче временно са спрени заради дискомфорта, който чувства покрай деликатното си състояние.

Въпреки мълвата, че се е разделила с приятеля си Кико Ставрев след участието си в риалитито „Фермата” на bTV, двойката продължават да са заедно.

 

Той е разказвал, че си харесал Даяна от пръв поглед. Видял я как танцува и се приближил до нея с танцова стъпка. Една година поддържали връзка от разстояние – през социалните мрежи, тъй като той бил в Щатите. Когато се прибира в България на следващото лято, нещата между двамата станали сериозни.

Източник: Уикенд