Преди няколко години, във "Фермата", красивата актриса Даяна Ханджиева първоначално се заигра, а после и хлътна по чаровния пилот Петър. Преди него тя имаше флирт и с Данчо, като вероятно това е оказало влияние върху мнението на Петър за нея.

След като си направиха "разнообразието" в предаването, двамата излязоха навън и всичко приключи, още преди да е започнало. Даяна постоя малко сама, а после се върна при бившия си приятел, от когото днес вече има дете.

Е, голямата новина е, че и Петър е станал татко. За първи път виждаме детенцето му, но и жената, която е избрал за своя спътница. Да, това е Елена, която е българка с азиатски корени и която вече е законна съпруга на пилота.

Двамата са се венчали в гражданското, без големи тържества и софри за цяло село, но Петър е влюбен и не спира да я нарича своето щастие. Виждаме ги на снимки от морето, както и Елена с бебешката количка - нещо неочаквано за всички, защото пилотът страни от медиите и не е оповестил за нито едно от двете знакови събития в живота си.

Той се е зарекъл, че въпреки работата си, ще намери начин да бъде повече време със семейството си, което е всичко за него. И не, той не поддържа връзка с почти никого от отминалия сезон на "Фермата".

Източник: Crimesbg.com