Марая Андонова, която все още е ученичка показа  официалното си гадже. Единствената  щерка на фолкаджийката порасна и не крие, че е много влюбена. С майка си са си много близки и девойката споделя всичко с нея. Красавицата, която много прилича на певицата и е одрала кожата й се пусна на снимка с новия си приятел.

Дъщерята на Отварачката показа първо гадже (Марая Андонова заведе на майка си зет – Снимки)

От фотото се вижда, че младежът е по-голям от ученичката, но е и много строен. Марая обаче скри лицето на гаджето си, явно се притеснява да не го разпознаят. Нищо чудно да е син на някой известен богаташ, но си личи, че е с черна коса и по-висок от тийнейджърката.

Дъщерята на Отварачката показа първо гадже (Марая Андонова заведе на майка си зет – Снимки) - Снимка 2

Говори се, че госпожицата се е запознала с момчето в елитното школо, където учи. А както  известно в Англо-американското образователно заведение се подвизават  само деца на милионери или такива на знаменитости от ВИП средите. Обикновени хора не могат да си позволят да плащат астрономическата такса в частното училище от 50 хилядарки на учебна година.

Не случайно Мария прати дъщеря си в най-скъпаркото школо в столицата,тъй като там средата е на най-високо ниво, а и образованието, което ще получи младата дама си заслужава похарчените пари. А и шанса да забърше богат милионерски наследник е много голям.

Източник: Лупа.бг