Орхан Мурад получи тежък удар от своята доведена дъщеря. Тя го изкара истинско чудовище, зависимо от секса.

Александра Кузева разкри, че още в самото начало на брака между Орхан и Шенай той е започнал системни изневери. Певецът не се е съобразявал с нищо и за него важното е било да задоволи плътските си нужди, твърди Алекс

„Когато сестра ми Сузанита беше малка, майка ни се възстановяваше от операция от рак. Дори тогава той водеше любовниците си вкъщи и стояха в неговата стая цяла нощ.”, разкрива с горчивина по-голямата щерка на Шенай.

Според нея хората имат неправилно изградено мнение за Орхан Мурад. Те виждат в него жертва заради недъга му с очите, а всъщност бил голям женкар, който не държи на нито една жена, а само ги ползва за секс.

Алекс се надява да не постъпи с настоящата си възлюбена Камелия като с майка й. В момента Орхан Мурад чака поредното си дете и не се знае докога ще издържи без нова тръпка.

Певецът наскоро отвърна на критиките на бившата си, като заяви, че всички вкъщи са го ползвали само като банкомат. Според доведената му щерка обаче това не е оправдание, че 20 години мърсува с разлини жени пред погледа на съпругата си.

Източник: България днес