Наум Шопов, внук на колоса Наум Шопов и  неговата годеница Теа Минкова са заедно вече дванадесет години

Двамата стават двойка през 2018 година, а година по-късо се появява на бял свят дъщеричката им Амая. По думите им ключът към успешната им връзка е да се грижат за дребните неща, които другия обича.

Другото им правило, което поддържало любовта им, било никога да не си лягат скарани.

Двамата са известни като едни от най-успешните влогъри и инфлуенсъри. Дори имат собствен канал в Тубата, в който споделят моменти от ежедневието си и злободневни неща пред внушителен брой последователи.

Още когато предложили на Наум Шопов да води любовното предаване „Ергенът“, Теа го подтикнала да разгледа всичките епизоди преди това. Но Наум бил убеден, че не става за водещ, понеже е най-неподходящия човек.

Само че в третия сезон на любовното риалити, където ергенът беглец Алек Младенов избяга и не избра нито една от двете финалистки, към екипа се включи и половинката му Теа. Тя  и Наум интервюираха момичетата, които напускаха предаването, понеже не получиха роза от ергена Алек.

Освен че винаги са заедно  и на работа, и през свободното си време, Теа и Наум се смятаха за една от най-стабилните двойки.Наскоро Наум решил да си припомни участието си в лекарската сага „Откраднат живот“. В една от сцените той се целува с Луиза Григорова и това накарало дъщеричката му Амая да изревнува.

„Татко, това не е майка! Защо се целуваш с тази жена?“, изригнала малката и се разплакала. Родителите й обаче я успокоили, че това е само филм и че няма да се разделят.

Източник: Crimesbg.com