Знаем, че Наталия Симеонова и мъжът й, с когото имат сложни отношения, са често извън България. Разделени са, но пък са още много близки приятели.

Наталия ползва имението на Денис зад Океана. А след множеството коментари по техен адрес у нас, за отношенията им, за килограмите на Наталия и за какво ли още не, двамата предпочитат да са далеч от родната действителност.

Наскоро обаче се завърнаха и то по прекрасен повод, тяхната дъщеря се дипломира. Вики, която е наследила красивите черти на Наталия, но определено стила на баща си, вече се дипломира в специалност Психология. Момичето завърши Софийски университет и смята да се реализира по специалността си.

Макар да е дете на толкова известни родители, Вики се занимава с музика, освен това е представител на много известна марка продукти за козметика. Вики се занимава както с рок музика, така и с народни песни и творчество, има много интереси и голям потенциал, а майка й споделила, че смята да остане в България за повече време този път.

Наталия продължава да е безработна, но е категорична, че повече в родината си няма да остане за постоянно. Тя е много огорчена от коментарите за външния й вид и е обидена на хората, че я смятат за плашещо дебела и много състарена.

Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис е вече една красива дама!