Първородната щерка на мафиотския бос Филип Найденов – Фатик, преживява летен любовен романс на Южното Черноморие. Щастливецът е младият български милионер Никола Николов, който е двойник на световния шампион по бокс – Владимир Кличко.

 

През последните няколко дни, красивата наследница на Фатик се наслаждава на слънцето по плажовете в компанията на собственика на веригата "Доминос" в България – Никола Николов. Николов не е боксьор като двойника си Кличко, но пък за сметка на това се отличава с дълбоки джобове, добро образование, успешен бизнес и владее цели 4 езика.

 

Дъщерята на Фатик забърса милионер, двойник на Кличко

Приятелки на Александра издават, че връзката им започнала още през миналата есен, но отношенията им били прекъснати за известен период от време поради факта, че се налагало да замине с по-малката си сестра Адриана за САЩ. Макар Никола да й обещал, че ще я последва, не го направил, тъй като имал много работа около отварянето на нови ресторанти на веригата у нас.

 

Той е сред влиятелните представители в ресторантьорския бранш, тъй като има дялове и във франчайза на друга световна верига закусвални - КЕС, където си партнира с фамилията Лазгин.

Николов управлява 25 обекта на веригата в 4 града на България. В ресторантьорския бранш се твърди, че благодарение на неговото съдействие ДДС ставката за заведенията бе намалена от 20% на 9% през 2020 г.

 

Към днешна дата Никола и Александра се радват на приятните моменти заедно, изживени на плажовете в Созопол, Лозенец и Синеморец, заедно с голяма приятелска компания.

Сред по-известните изгори на Александра Тюркмен, са сърфистът Иво Николов, богатият французин Албърт Вини и актьорът Явор Бахаров.

 

Преди време наследницата на Фатик сподели в интервю за Мон Дьо, че й е много трудно да се привърже трайно към някого и да открие правилния мъж, тъй като поради факта, че е загубила рано баща си, е силно фиксирана към личността му и го идеализира.

Източник: Уикенд