Силвия Кацарова е безспорна любимка на поколения българи и голям глас. В това няма две мнения. Певицата обаче отдавна шокира с личния си живот, браковете, а напоследък и влечението към далеч по-млади от нея мъже.

Силвия е на почти 70 години, 69 навършени, а се държи все по-фриволно и безвкусно. Тези дни гръмна скандал, след като тя бе засечена за пореден път в компанията на млад здравеняк, с когото откровено флиртува.

Дъщеря й му е кака: Вижте какво момченце забърса 70-годишната Силвия Кацарова! (това е уникум - СНИМКИ)

Очевидци разкриха, че Кацарова все по-често посещава автомивка, където работи въпросният левент. Разбира се, той се държал с нея повече от прекрасно, най-вече защото я познава от екрана и за него тя е звездата Силвия Кацарова. Певицата обаче не криела мераците си към него и не преставала да се заиграва с флиртчета и "намигвания", разказват свидетели.

Дъщеря й му е кака: Вижте какво момченце забърса 70-годишната Силвия Кацарова! (това е уникум - СНИМКИ) - Снимка 2

"Та този човечец, това лъвче, е сигурно по-младо от дъщеря й Теди Кацарова, тя му е кака. Но хайде, далеч повече би вървяло тя да го сваля, отколкото Силвето. Какво им стана на тия жени като навършат едни години, не е ясно, ама здравата превъртяха масово. Мода ли е тва, бе, какъв е тоя резил?!", коментират и потребители в нета.

Силвия Кацарова обаче пет пари не дава и не плаща данък хорско мнение. А дали с въпросния са само на вербални свалки, или има нещо повече, ще видим тепърва.