Какво се случва с Брус Уилис?

Най-голямата дъщеря на звездата, 35 годишната Румър написа в профила си в Инстаграм:“Татко много ми липсва днес“. Написаното от нея накара милиони да настръхнат и да си помислят най-лошото.

Само че актьорът все още е жив, а щерка му публикува мил кадър от нейното детство. На фотото звездата е още млад, а тя малка и той я гушка нежно.

Сантименталната фотография обаче предизвика сълзи в очите на неговите фенове по света, защото те си помислиха най-лошото.

Дъщерите на Брус Уилис: Татко много ни липсва!(Отиде ли си актьора)

Меломаните се притесниха и от снимката и историите в социалните мрежи и от най-малката дъщеря на актьора- 29-годишната Талула. Преди дни тя също сподели в социалните мрежи спомен като малка и заяви, че баща й много й липсва. Момичето написа още, че се гордее, че е негова дъщеря.

Същото направи и бившата му съпруга Деми Мур.

Талула Бел Брус Уилис пък се появи в едноименното шоу на Дрю Баримор. В него тя разказа какво е актуалното здравословно състояние на татко й.

В началото на годината 68-годишният Брус Уилис бе диагностициран с коварното заболяване фронтотемпорална деменция.Той има три дъщери от първата си съпруга Деми Мур  и две от втората-Ема Хеминг. Близките му обявиха, че хитовият актьор се оттегля от филмовата си кариера. Но с днешна дата той вече не ги познава, трудно ходи и говори.

Източник: Лупа.бг