Ваня Щерева е типичен пример за разгонена лелка, която се подмокря само при мисълта как някой хлапак я оправя на задната седалка на някой миниван. Като истински лека жена, Ванчето не спира да се бута на Тото от „СкандаУ“, въпреки униженията, на които той я подлага с отблъскванията си.

Писателката, актриса и певица (от много накрая излиза едно нищо) публикува снимка с рапъра, на която само не му е налетяла да го съблича. Като истинска стръвница го е хванала и го иска за секс, което личи отдалеч. Неговата поза обаче отново я унижава, защото видимо не я иска.

Ваня обаче показва липса на всякакви ценности, защото в случая става въпрос не просто за много по-млад от нея мъж, а за баща на две деца. Тоест Щерева иска да разбие едно младо семейство, да остави две деца да растат без баща си у дома, само и само егоистката Ваня да си задоволи нагона на разюздена леличка.

Искрата по Тото тя си я запали още преди 5 години, когато двамата се засякоха във „ВИП Брадър“. Още тогава направи всичко, за да легне с него, но той не й обърна внимание.

След това двамата останаха приятели, които често се виждат. Това обаче е уловка на „хищна хиена“ като Ваня Щерева, която мъж на над 40 г. не поглежда, при положение че тя е на 52 г.

Когато Ваня и Тото са били забелязвани заедно някъде, на всички минувачи им е правело впечатление как тя го гледа с влажен поглед и направо го съблича с очи. Хормоните в застаряващата певица бушували само като погледнела рапъра.

След краха с бащата на дъщеря й Ваня Щерева се отдаде на разврат с младоци. Последното й гадже беше футболист на име Борислав.

В крайна сметка Ваня винаги свършва сама, защото в един момент разумът на младежите надделява и те осъзнават, че тази жена може да им е майка и каквито и умения да има в леглото, си е срамно да лягаш с нея.

Накрая думите на шеф Петров за Ваня може и да излязат като проклятие. Той й каза в Къщата, че тя ще свърши с две котки и една бутилка между краката. Натам се е запътила засега.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com