Преди да стартира любовната  афера на Лорън Санчес с Джеф Безос тя се обличаше доста по-скромно. Нейните тоалети не могат да се нарекат монашески, но бяха твърде прилични.

Но с новата връзка на тази сочна красавица на 53 години стилът й рязко се промени. Тя започна да се подмладява с пластични корекции. А от ден на ден тоалетите й стават все по скандални.  Деколтета, дълбоки  цепки, изрезки на всички възможни места са неразделна част от гардероба на Санчес.

Дърта, ама лачена: Годеницата на Джеф Безос шашна  с минижуп, който показа всичко (Лорън Санчес лъсна с яки кълки – Снимки)

Сега Лорън, която летя с Джеф и приятелите им с частен хеликоптер до Ню Йорк, изненада с малка рокля. Много къса пола плюс цепка на бедрото - всеки можеше да се възхищава на почти напълно голите крака на звездата. Между другото, Безос буквално не откъсна очи от любимата си.

Дърта, ама лачена: Годеницата на Джеф Безос шашна  с минижуп, който показа всичко (Лорън Санчес лъсна с яки кълки – Снимки) - Снимка 2

Припомняме, че тази двойка е сгодена от близо година. Веднага след като Джеф й предложи брак, Санчес блесна с огромен диамантен пръстен на пръста и оттогава не го сваля.

Но знаейки, че бизнесмените, за разлика от звездите на шоубизнеса, предпочитат да пазят в тайна основните събития от личния си живот ще разберем за сватбата след като се случи.  Въпреки че всеки  би  искал да види Лорън в булчинска рокля - тя вероятно ще избере необичайна и провокативна.

Източник: Wday.ru