Румен Радев е на тръни

Дъщеря му Дарина не може да се понася със съпругата му Десислава Радева. Двете се избягват и  гледат да не се засичат по светски събития.

Миналата седмица президентът бе забелязан сам на театър, в който играеше дъщеря му Дарина.

Държавният глава уважи премиерата на университетския театър, в който играе Дарина,но там не бе забелязана съпругата му Генерал Деси, както я наричат зад гърба й.

Въпреки че тръби, че е фен на изкуството си, първата дама е предпочела да остане в дома си, разкриват източници, близки до президентското семейство.

Деси Радева с удоволствие посещава различни културни мероприятия в столицата, но не ходи на представленията на доведената си щерка.

Допреди няколко години тя демонстрираше изключителна близост с децата на съпруга си от първата му жена Гинка Кесякова.Дарина пък с удоволствие носеше скъпите тоалети на мащехата си, която тя й подаряваше, след като вече не ги носи.

Но последната среща на Деси Радева с Дарина и брат й Георги бе на Гергьовден, при визитата на папа Франциск в България през 2019 година.

След което отношенията им изненадващо охладнели и те престанали да се виждат.

Румен Радев често е забелязван да обядва или вечеря с щерка си Дарина, сестра си и племенницата си, но без съпругата си.

„Нищо чудно Дарина да разклати брака на татко си с Десислава“, коментират зевзеци.