Веселата вдовица Дарина Павлова чукна 100 кила и надмина по телесна маса близката си приятелка Марта Вачкова. Двете с актрисата и приятелки бяха по женски на купонджийска ваканция на остров Сардиния, откъдето заливаха социалните си профили със снимки от рая.

Разбира се, на всички тях тялото на Дарина Павлова бе грижливо обработено от платено приложение, което да я направи не само с 20 години по-млада, но и с 30 кг по-слаба.

Kliuki.bg обаче попадна на папрашко фото на Дарина в гръб, на което лъсва реалността и самата Мадам Мулти с целия си блясък и всичките си телеса. Освен че прилича на бременна застаряваща лелка, видимо цялото телосложение на Павлова се е изменило. Тя е станала доста широкоплещеста, с изключително едри габарити.

В личния й профил, разбира се, такива снимки няма да намерите. Там Веселата вдовица е самото съвършенство, на което всички 60-годишни наборки се възхищават.

През последните годни неколцина близки хирурзи предлагали на Дарина да й помогнат с липосукция и отстраняване на излишните мазнини, но след последната операция, Мадам Мулти се страхувала за здравето си.

Осъзнавайки голата и дебела истина за себе си, Дарина неслучайно вече не се показва по светски събития и дори е скрила профила си в социалната мрежа за непознати.

Дарина Павлова чукна 100 кила! Реално папарашко фото в гръб - Снимка 3
Официална снимка от профила на Дарина Павлова