Сам, но и самотен, което е по-лошото, ще посрещне Коледа Дарин Ангелов. Панелистът на Гала, който раздава щедри усмивки пред камерите, не крие, че още е сломен и изгубен. Причината е Антония - бившата му съпруга и майка на дъщеря му, с която се разделиха преди година и половина.

А раздялата им не бе провокирана от актьора, макар да се радва на женско внимание, а от изневярата на жена му. Да, оказа се, че Антония е била тази, която е полегнала в чуждо ложе и на практика разби семейството си.

Лошото е, че вместо да я намрази или поне да й тегли няколко юнашки пс*вни, Ангелов продължава да я чака и да се надява тя да се върне при него с малката им Дария. За момента обаче си остава с надеждите, които са повече от напразни, коментират близките му.

"Сам ще съм на Коледа, защото Дария ще бъде с майка си и може би с любовника й. Знам ли?! Щом тази страст им се стори толкова "важна", че си струваше да се затрият семейства, правилно е да са заедно и на празниците. Не е ли така?!", с огорчение питал Дарин Ангелов.

А хората около него отдавна го съветват да изтрие от съзнанието си невярната Антония и да си намери свястна жена, с която да се обичат.

Източник: Crimesbg.com