В последно време Дарин Ангелов джитка из София с ефектен бял джип БМВ. Возилото е от последните модели и струва 200 бона. Преди няколко дни актьорът от Под прикритие паркирал лъскавото возило на централната столична улица „Витошка“ и хукнал пеша по бутиците в района.

 

В първия, посетен от него магазин, продавали екипи за художествена гимнастика. От там актьорът се снабдил с трико за грациозния спорт, което по всяка вероятност ще носи дъщеря му или пък новата му половинка. А не е изключено то да се ползва и за изгъзици в „На кафе“.

След това екранният Владо Вафлата отишъл до джипа си, за да остави покупката и се насочил към малка бакалия, откъдето си купил кафе, кола и минерална вода. Макар на екран Ангелов винаги да изглежда добродушен, приветлив и усмихнат, във въпросния ден бил без капка настроение и нацупен. Очевидно дори и шопингът не успял да го накара да засияе.

 

Както е известно от няколко месеца насам, Дарин върти любов с бившата грация и настоящ вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова. След като се раздели с бившата му съпруга Антония Русева, панелистът на Гала бе сам доста дълго време, но любовта го връхлетя в неочакван момент. Той вече не крие новата си приятелка и дори се появявали заедно на светски събития. Нещо повече – 43-годишният актьор и тв водещ дори копнее стройната хубавица да го дари с рожба.

Източник: Уикенд