От близо 2 години са разделени актьорът Дарин Ангелов и съпругата му Антония Русева, но той все още е сам и не успява да се довери на друга. Невярната му жена избяга при друг и го остави да отглежда сам дъщеря им Дария. Оттогава актьорът се е посветил на детето си и не е имал сериозна връзка.

 

Негови близки твърдят, че след раздялата той изпаднал в емоционална дупка и много трудно преживявал несполуките си в личен план. Сега се чувствал по-добре, но все още му било трудно да се довери на друга жена след изневярата на бившата му. Стараел се да се затрупва с работа и дори си купил нов лъскав джип, за да се скрие от проблемите, но мрачните мисли все още го застигат, издават запознати.

„Ако продължава да се държи толкова лигаво и да се облича в леопардови пуловери като някоя гей кокона, дълго още ще е без жена!”, одумват го колегите му.

Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския. Къде са се запознали не е ясно, но вероятно се е случило в някое от актуалните столични заведения. Когато научил, че е рогоносец, Дарин съвсем се сринал, но и до днес не е казал лоша дума за Русева. Той не споделя много за личния си живот, ала винаги е говорил с добро за майката на детето си.


Откакто се омъжи за актьора в края на 2015 г., Антония започна да гради имидж на почтена жена, но някои все още си спомнят извънбрачната й авантюра със Стефан Манов – Тачо, мъжът на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни отношения преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията на съпруга си и направила всичко възможно да ги прекрати.


Оправната Антония не жалила дълго за пияндето Тачо и бързо се ориентирала към далеч по-перспективния Дарин. Преди да се задоми, тя живеела основно в Унгария, където работела в местна телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, но се върнала окончателно, когато панелистът на Гала й предложил брак.


Стройната брюнетка и актьорът се срещнали за първи път на морето в обща компания. После се намерили във фейсбук и започнали да комуникират онлайн. Искрите пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, за да бъде с нея. След това отношенията им се развили много бързо.


Година по-късно Дарин предложил на Русева по романтичен начин отново в Лозенец – мястото на първата им среща. Те дори обмисляли лятна сватба на плажа, ала плановете им се осуетили заради служебните ангажименти на артиста и церемонията се отложила за декември. След венчавката семейството се сдоби и с дете. През юли 2016 г. на бял свят се появи щерка им Дария.


„Антония е жената, който владее сърцето ми, то е изцяло нейно. Не знам за хората в другите сфери, но тези на изкуството не можем без любов!”, казвал е Дарин по адрес на бившата съпруга. За негово съжаление обаче, тя бързо се отегчила от семейния живот.


Интересна подробност от личния живот на Ангелов е, че навремето е бил гадже на певицата Мариана Попова. С нея изкарали заедно около 2 години, но днес актьорът с ужас си спомня за този период. Двамата са в хладни отношения, защото раздялата им не преминала гладко. Връзката им приключила заради властния характер на Попова и желанието ѝ постоянно да контролира и манипулира.

Източник: Уикенд