Дарина Йотова е в шоубизнеса от 2015 г. насам. Тя се появи в „Х Фактор“ и оттогава е сред известните личности у нас.

Въпреки това надали някой може да се сети веднага за някой хит на Дара. Ако не беше член на журито в „Гласът на България“ през последните няколко години, което незнайно защо се случи, може досега да сме забравили за 25-годишната варненка.

Тя обаче се е възгордяла, защото се държи като голяма звезда, каквато не е. Например Дарето никога не ползва градския транспорт, било то в София или Варна. Тя няма шофьорска книжка, срам я е да се качи на трамвай, метро или автобус, затова се придвижва само с такси.

Мога да си позволя да давам между 50 и 100 лв. на ден за таксита, така че защо да не го правя?! В крайна сметка важното е да ми е удобно“, възкликвала Дара, когато някой я критикува, че дава пари на вятъра за транспорта си.

Певицата от 2 години има сериозен приятел, който е шофьор и когато е с него, той я вози. Но ако трябва да отиде някъде сама, е под достойнството й да ползва градския транспорт.

Певицата е много доволна от всичко, което й се случи през последните 8 години. Тя е щастлива, че е звезда. Поне си мисли, че е.

Живея в някакъв розов облак, животът ми е невероятен“, споделя с радост Дарина.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com