След като Дарина Йотова – Дара се сгоди за приятеля си Ервин Иванов, певицата показа голям пръстен с диамант и обяви новината публично навръх Свети Валентин.

 

Тя е обвързана с младия Ервин Иванов, който е доктор по фармакология от почти две години. Двамата живеят под един покрив, а сватбата им е планирана за лятото, издават хора от близкото им обкръжение. Звездата е категорична, че иска да има 4 деца от любимия си. Самата тя има брат и сестра, и затова мечтае за голямо семейство.

 

Тримата, са изключително близки. Изпълнителката посочва, че е имала много щастливо детство, макар родителите й да са разведени. И макар навремето баща й да не присъствал активно в живота й, към днешна дата са в отлични отношения и се срещат сравнително редовно.

Дара не крие, че обожава майка си, която е шивачка и се занимава с изработка на палта от косъм.

 

Прави впечатление, че в последно време певицата е станала доста набожна. В този ред на мисли твърди, че пътят й бил начертан още в детските години. Признава, че за разлика от мнозина има невероятен живот и понякога дори си мисли, че живее в розово балонче. И макар в тийнейджърските си години да е била доста бурна, твърди, че сега е успяла да открие баланса. Иска да стане най-добрата версия на себе си.

 

Вдъхновението й да се развива и твори идва от годеника й, който се занимава със създаването на новаторски медикаменти от канабис.  

В миналото изпълнителката често сменяше мъжете и твърди, че към днешна дата е в добри отношения с всички тях, защото не таи злоба и умее да прощава. Вярва, че в живота й се случват само хубави неща, тъй като с годините успяла да развие именно това качество в себе си – да прощава.

Източник: Уикенд