Дара дълго и упорито се бореше с излишните килограми

Днес 24-годишната поп дива е в топ форма и не спира да демонстрира стегнатото си тяло. Треньорката от „Гласът на България“ не крие, че лесно качва, защото обича храната и й прави удоволствие да си хапва.

Само че Дара решила да се вземе в ръце, не само заради подмятанията в мрежата. Два месеца й отнели да извае фигура на фитнес маниачка. Ексцентричната певица не спира да се фука с топ снагата си и да носи дрешки, с които пъпа й е на показ. Тя разкри, че изваяла тяло с потене във фитнеса, както и със строг хранителен режим.

„Ох, едвам се сдържам да не се нахвърля на сладките и тестени вкусотии, които обожавам. Ама като знам, че всичко ми се лепи на д-то и се отказвам“, в типичния си стил коментира Дарина Йотова, както е името й по паспорт.

Звездата залагала не само на здравословни храни, но и чайове и билки, които й изпращала баба от северняшко село.

Но най-големият стимулант, да извая стройна фигура, била новата й любов. Фармацевтът Ервин Иванов я стимулирал и подкрепял във всичко.

„Много е грижовен  и слънчев. Вдъхновява ме във всичко“, не спира да се хвали лудетината. Само че близките й се притесняват, че й той я използвал заради славата и парите, както и останалите й гаджета.