След като от две години гласовитата варненска певица Дара е обвързана с младия лекар по фармакология Ервин Иванов, двамата вече живеят под един покрив и дори мислят за следващата стъпка в отношенията им – появата на наследник.

 

Тя е категорична, че иска да има 4 деца. Припомняме, че Дара има брат и сестра, с които е много близка и може би затова мечтае за голямо семейство. Макар родителите й да са разведени, тя е имала щастливо детство. Навремето баща й не присъствал активно в живота й, но сега стоплили отношенията и се срещат сравнително редовно. Дара обожава майка си, която си изкарва хляба като шивачка на палта от косъм, с каквито певицата често е облечена на фотосесии и в клиповете си.

 

Прави впечатление, че напоследък изпълнителката е станала доста набожна и е започнала силно да вярва в съдбата. Твърди, че пътят й бил предначертан още от детството й, когато се занимавала с танци и пеене и изнасяла импровизирани представления пред роднините си, откроявайки се със своята артистичност. Твърди, че още тогава била убедена, че някой ден ще стане популярна.

Дара мечтае за голямо семейство

Признава, че понякога си мисли, че живее в розово балонче и няма грам скука в ежедневието си. В тийнейджърските си години Йотова била доста буйна, дори хиперактивна, но сега е успяла да открие баланса. Твърди, че обожава около нея да цари хармония и не е инат в личните си отношения. Мечтае да стане най-добрата версия на себе си.

 

Припомняме, че в миналото певицата сменяше доста често мъжете. Излизаше с рекламиста Мартин Димитров и дори се канеше да заживее с него, когато се стигна до разлъка, за която причината така и не стана ясна. Последва кратка афера с диджея Живко Гичев, но безспорно най-известното й гадже до момента бе колегата й Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който към днешна дата е обвързан с актрисата и манекенка Сара Драгулева.

 

Дара твърди, че е в приятелски отношения с всички бивши изгори, тъй като не таи злоба в себе си и умее да прощава, което според нея я доближава все повече до духовното съвършенство.

Източник: Уикенд