Миската Венцислава Тафкова отдавна е доказала, че е готова и на най-големите низости, само и само да додрапа по пари, слава и... София-та. Пловдивчанката, която не се радва на особена хорска любов в родния си град, изпада в ужас само като си помисли, че може да се върне там. Манията й е да става столичанка в повече - типично за провинциалистките без мозък.

Знаем вече, че Венцито навремето си легна с гаджето на Емануела - Мартин Николов - Елвиса, защото си бе повярвала, че ще го отмъкне за гадже. Смях, разбира се! Елвиса я оправи един-два пъти и й отпери шута. След него тя започна да крие мъжете, с които излиза, но вчера направи гаф.

ДЪНОТО: Венцислава Тафкова го прави с женен за пари, пука й, че има съпруга и деца! (СНИМКИ)

Тафкова пусна снимка в стори, на която се вижда ръката на мъж, прегърнал я през кръста. Всъщност, ако знаем езиците на тялото, ръката му стои доста отпусната до нея и де факто показва липса на любов, а по-скоро нещо мимолетно... някаква авантюра.

Това добре, животът си е неин, но близки до миската разкриха, че въпросният мъж е семеен и има деца. При това не се е разделил със съпругата си и не смята да го прави, еле пък заради Тафкова.

Доказателство за разказа на източниците е фактът, че самата Венцислава се усети и бързо изтри снимката, но тя вече е записана. Според познатите й тя се е хванала с мъжа, защото е богат и се надява поне известно време да точи от парите му.