Аман! Това възклицават вече дълго време потребителите, виждайки навсякъде лицето на бившата Мис България - Венцислава Тафкова. Знаем, че пловдивчанката с мераци за слава и напъни да улови богат столичанин, плаща с парите на татко си, за да се пишат суперлативи по неин адрес в разни сайтчета.

Венцито е толкова амбицирана да "прогресира", че не си дава сметка колко смешна и жалка е всъщност. И това го казват първо - потребителите и второ - мъжете, които са били за вечер-две с нея (като бившият на Емануела - Мартин Елвиса)...

Дъното: Потресаващи снимки на миската Венцислава Тафкова "изкъртиха" мрежата!

Видяла, че популярността й като никому неизвестна миска отшумява, Тафкова обяви, че стартирала с ново начинание, в ново поприще. И, представете си, щяла да става... певица. Да, съвсем сериозно ви говорим, дори тя самата пусна потресаващи снимки, на които държи микрофон.

Не е нужно да обясняваме към какъв "микрофон" я насочиха зевзеци в нета, защото е повече от ясно, че Венцислава не може да говори, камо ли да пее. Дори и в редиците на Пайнер да си, трябва да имаш известни вокални данни, коментират запознати.

"Но какво ли си въобразява тя, милата - че отива, хваща микрофона, а останалото е на плейбек?! И само го държи и се чекне по сцената, то това си и умее, всъщност, но на друго място...", хранят я потребители.