Че Евгени Генчев се видя в чудо с 25 моми, мераклийки за вниманието му, е факт. Едни ревяха, други се обясняваха, трети се бореха и продължават да се борят (ала борба в свободен стил, визираме Елена)... но е имало и такива, които са го потресли с липсата на каквито и да било задръжки.

Отдавна вече стана ясно, че Микаела, която остана във финалното трио и ще си ходи на крачка от големия финал, предложила на пианиста да отидат на нуди плаж, още при първата им лична среща. Помним как тогава тя заяви, че обича подобни плажове. Генчев обаче отхвърли поканата й, разкриха преди време източници от екипа.

Дъното: Отпратена от Евгени Генчев мома си поискала с@кс в имението! (ето коя е тя - скандални подробности)

Изненадата му от Мика не струвала и пет пари пред шока, който горкият получил от намаханата Ирина Карабаджак. Усетила, че Евгени няма пръв да й обърне внимание, тя седя, седя, чака, пък му се нахвърли първа и започна да го целува на пейката на един от последните вечерни коктейли.

"Леле, как ми миришеш, толкова ми е хубаво, ммм..", редовно пъшкаше Ирина на ухото му, но йок - Генчо остана непоклатим. Карабаджак обаче стигнала твърде далеч като буквално му се сложила и си поискала... с@кс в имението (естествено, когато екипът почива).

Пианистът бил толкова потресен, че споделил с близки хора от продукцията и дори искал да я изгони на същата вечер, но го убедили да не го прави, защото Ирина участвала в коалицията срещу Валерия Георгиева.

Всъщност сега, когато най-сетне изхвърча от формата, самата Карабаджак изстреля в ефир, че за нея с@ксът бил като наркотик и я зареждал. Така че... да, нищо чудно, че си го е поискала от Евгени Генчев.