На всичко е готова Гери-Никол, за да възроди отдавна умрялата си слава, но уви, ефектът е обратен. Певицата, която не е вадила хит от години, но затова пък ден през ден се чепати в нета, този път удари дъното по всички параграфи.

Тя се пусна на снимки, на които буквално е навряла под носовете ни огромната си и чистак г@ла з@дница - толкова отблизо, че чак ще ни задуши. Е това ако не е вулгарно и отвратително, здраве!

Дъното на вулгарността: Гери-Никол си показа чисто г@лия з@дник в едър план, размазаха я от подигравки! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Потребителите обаче я направиха на нищо като я смазаха с коментари и откровени обиди. Да, не е добре да говориш подобни неща по адрес на жена, но ако тази жена се държи като такава, сиреч като дама, а не като р@згонена крава, пишат в нета.

Дъното на вулгарността: Гери-Никол си показа чисто г@лия з@дник в едър план, размазаха я от подигравки! (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Гери-Никол е барнала доста снимките с фотошоп като кожата й е гладка като на бебе - нещо, което отдавна сме разбрали, че не отговаря на реалността. Интересно е какво може да измисли още за петте си минутки слава, но по-скоро заприличва на Андреа, която редовно се гърчи като настъпан червей, в мисли, че е провокативна.

"Гергано, що не се скриеш и не си махнеш мазния з@дник от очите ни, че вече отидох да повърна, ма?! Противна си, бе! И физиономията ти, и четирибуквието ти, и най-вече поведението ти", коментират в нета.