Пиленцата от Монако или постоянно са пияни, или са тотално неадекватни, коментират масово потребители в нета. Селските им изцепки и отчаяни напъни да се изкарат ВИП вече дори не са смешни, а жалки и будещи само съжаление. Нина и Боби обаче не усещат, че ги плюят, а си мислят, че дъжд вали...

Последната, този път гигантска излагация на двойката, работеща като обслужващ персонал зад граница, бе да се предложи ценово на последователите си. И колко мислите им е тарифата?! Общо 150 лева, поотделно стотарка!

Да, самата Нина смълча нета като обяви цената си от един "Алеко". Толкова трябвало да плати всеки, който иска да си направи видео с нея. След това изказване потребителите масово са в шок, а зевзеци посъветваха психиатрите да се заемат и да поставят двойката под принудително запрещение (ако са наясно изобщо какво е това).

"Ами да. Ние сме Випове, скоро ще правим среща с феновете си в Пловдив и то в супер луксозен ресторант. Безплатни ще са само няколко снимки, а който иска клипче, ще трябва да си плати. То тая работа не е за без пари. Накрая ще изберем и един голям победител, когото ще водим в Монако", заяви Нина Димитрова от Пиленцата.

"Като ги гледаме какви са смотани и утрепани, за сто лева тая ще върти и пълни програми цяла вечер", хилят се в мрежата потребители.