Ани Цолова от няколко години копае все по-голямо дъно. След като я изритаха от Нова телевизия и нито един друг ефир не пожела да я наеме, брюнетката потъна в забвение.

Въпреки неволите си през последните години, Ани все още е убедена, че в момента животът у нас е по-добър, отколкото по време на социализма. Неотдавна тя написа в мрежата, че мрази „Москвичите”, защото са отвратителни и й напомнят за времето на Тодор Живков.

Преди да се възмущава от колите, които се караха по време на соца, не е зле Цолова да се вгледа в себе си. Днес тя е била забелязана да паркира своя личен автомобил в центъра на София и той не е нещо много по-велико от един „Москвич”. Оказва се, че бившата тв водеща шофира малък „Форд Фиеста”, който е на около 20 години.

Очевидци разкриват, че Ани е изглеждала като някоя бабичка заради облеклото си. Тя е носила прав панталон, а на шията си се била обвила с шал, за да не й духа, както правят възрастните жени.

Гледката не е била никак приятна. Ако не беше известна личност, минувачите са щели да я помислят за обикновена женица, която обаче все пак е показала някакво самочувствие.

Финансовото положение на Ани Цолова, по всички личи, не е цветущо. В момента тя се издържа само със семинари, които провежда. Мъжът й Васил пък е оператор и също не печели много.