Бесен е меко казано за състоянието на Даниел Петканов в мига, в който видя поредния "подвиг" на бившата си съпруга. Лудия репортер, който се грижи за сина си много повече от майка му, откакто са разведени, иска да получи пълните права над детето.

Даниел Петканов изригна: Александра, ти не си майка, ти си... (Лудия репортер иска правата над Габриел + СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Знаем, че когато малкият Габриел си счупи ключицата и плачеше, защото трябва да носи ортеза месеци наред, до него - и в болницата, и у дома, беше баща му. А майка му си печеше Д-то и се веселеше в Гърция. Днес Богданска шокира с ново 20 и вече мина всички граници на адекватното за един родител поведение. А именно - снима се и се пусна без никакви дрехи в нета.

Явно Александра, която бе отхвърлена и от гаджето на Анелия - Любомир Захаринов (с когото преспа), яростно си търси мъж. И изобщо не се замисля, че детето й е вече голямо и осъзнава всичко, което вижда.

Алекс Богданска се пусна топлес, все едно е на кастинг за роля във филм за възрастни. Бруталният кадър лъсна в нейно стори, но беше свален със скрийншот и моментално изпратен на Даниел. Това минало границата на търпението на Петканов, който изригнал, че няма да остави нещата така.

"Александра, ти не си майка, ти си... хайде да не казвам какво си и какво правиш, защото имаме общо дете. Но това дете няма да расте в подобна евтина и мръсна среда. Аз ще го отгледам, а ти си гледай животеца", скочил Дани, разкриват близки до него източници.

Разбира се, Петканов няма намерение да забранява на Александра да се грижи за сина им, но искал детето да бъде при него през по-голямата част от времето.