Дани Петканов място не може да си намери от яд

Въпреки че тръби, че спи с много мацки, Лудия репортер е бесен. Неговите мадами били все бозави и не били на нивото на лъскавата Алекс. Бившата му половинка обаче вече изтри сълзите и лудее с новото си гадже.Преди това жива се ожали, че развода я съсипал, отслабнала, косата й почнала да пада, дори тръгнала на психолог.

Но това вече е минало и от няколко месеца Алекс Богданска се носи на крилете на любовта. Тя не спира да пуска снимки от тузарски яхти и ваканции зад граница, все в лъскави хотели. Новият й любовник, милионер, не спирал да я глези и да показва любовта си с шикозни подаръци, огромни букети и непрекъснати изненади.Запознали се на общ купон.

Моделката обаче упорито криела новото си гадже, от страх някоя напориста златотърсачка да не й го отмъкне.Вестта, че екс съпругата му вече си има ново, богато гадже, което я обгрижва като кралска персона, не спирала да яде Дани отвътре.

Той се „хапел отзад“  и се питал дали не сгрешил, като се развел толкова бързо с Александра.

Двойката имаше не едно и две  сътресения, още преди да минат под венчило и след това. Петканов обвини Алекс, че му изневерила с милионера Макс. После сам призна в Къщата на Големия брат, че той доста по-често й слагал рога.

А и факта, че не може да задмине бившата си по известност, допълнително съсипвало Дани Петканов, шушукат негови авери.

Източник: Уикенд