Извънредна и неочаквана от зрителите новина съобщи Гала днес в предаването си. А именно - тя слиза от ефир и от понеделник вече няма да е част от екипа на "На кафе". Предаването ще се води от нейните колеги, на които пожела успех и е убедена, че ще се справят.

Не, Гала не е напуснала мястото си, нито е била уволнена. Това не пропусна да натърти самата тя, с намигване към жълтите медии, които само това чакат, за да я "пенсионират". Не. Гала продължава с новия сезон на предаването от есента, но ще се яви на екран и на 16 юли, когато "На кафе" ще празнува рождения си ден - рекордните за ефира 30 години.

Изчезването на Гала толкова рано от предаването й, шашна всички. Тя никога не е правила това, но обясни публично, че просто шефовете са й дали дълга ваканция по повод годишнината.

Ваканция - глупости. Близки до Гала източници от кухнята на предаването разкриха истината. И тя е, че водещата си е взела отпуск и е помолила за това продуцентите, защото трябва да се грижи за бременната си щерка Мари Будева.

Знаем, че тя чака първото си дете от сина на Джуджи, но и двамата млади са с две "леви" ръце. Без родителското тяло не могат да направят нищо, така че трябва да им се помага и в домакинството, и в покупките за бебето, и във всичко.

Източник: Crimesbg.com