Първоначално не го долюбваха феновете й, днес обаче от него се отдръпват и някои от най-близките й хора. Говорим за Мария Игнатова и съпруга й - Ивайло Цветков - Нойзи, който става все по-циничен в очите на околните. А мнозина открито започнаха да го наричат използвач и нагаждач.

Не стига, че Мария го прибра в собствената си къща и не прояви претенции той като мъж да й осигури дом, не стига, че го издържа с парите, които вади и които са в пъти повече от неговите, не стига, че го глези и обича до полуда, ами... какво получава в ответ?! Нищо! Е, хайде - почти нищо, защото тези дни Нойзи изненадващо й направи подарък.

Даде му дома си, издържа го, глези го: И след всичко това ето как се отблагодари Нойзи на Мария Игнатова! (СНИМКИ)

Важно е да се отбележи, че той принципно много рядко правел подаръци на Мария и както източниците разкриват, това се случва главно по поводи като рождени дни. Сега обаче нещо му хрумнало и видиш ли, решил да я изненада. С какво мислите - с плюшен хипопотам.

Даде му дома си, издържа го, глези го: И след всичко това ето как се отблагодари Нойзи на Мария Игнатова! (СНИМКИ) - Снимка 2

Да, лилав плюшен хипопотам, с когото Игнатова чак се снима и се пусна в мрежата, толкова рядко й се случва подобен жест от благоверния.

"Този мъж е изумително стиснат. Плюшена играчка, бе... Плюшена играчка купил и все едно палат й е дал. Че такива мечета, хипопотами, патки и жирафи хората ги дават на гаджетата си всеки ден - просто ей така. А той все едно Картие й турил на ръката. Но и Мария си е виновна, че търпи и се радва на изпълненията му. Все едно не й е мъж, а син", коментират близки до тях източници.