Кротката, мила и с глас на ангел Десислава изживя кошмарна вечер, преди няколко дни. Случи се по време на нейно участие в столично заведение, тип кръчма, където певицата, както обикновено, пееше от сърце и се раздаваше за гостите.

Знаем, че нейните песни са такива, че да покажат гласовите й данни, както и че повечето от тях са със смислени текстове. Изведнъж обаче, на една пияна свиня й се доклати кючек и той ревна с цяло гърло към Десислава - "почвай кючека, маа...".

Деси опита да приеме изцепката шеговито и заяви, че само кючеци има в махалата, а тук се редуват с други парчета. "Не може само кючеци, а и теб като те гледам, си беличък", усмихна му се тя.

Онзи обаче цока парцуцата и не си играе. "Ама, да ти @ба..., ма! Не можеш да пееш, свиня", тотално се опростачи селяндурът, но тук вече Деси кипна. Тя го прониза с такъв поглед, че ако беше нож, да го е съсякла. А после спря музиката и с леден тон попита: "Моля?!?"...

Тишината и фактът, че всички очи са вперени в него, накараха цървула да се попритесни и да изцвили: "Ааа, не! Не за теб го казах. Казах го за една тук..." - и млъкна. А Десислава го стрелна още веднъж и му обърна гръб, за да продължи с песните и чудния си глас.

Източник: Crimesbg.com