Защо Джулиана Гани никога не е била в сериозна връзка с някой известен и виден мъж? Това се питат мнозина, проследили любовите й от години насам. Джулката се прави на много харесвана и вървежна, но истината е, че и тримата й официални мъже са били най-обикновени хорица.

Първият дори вече не го помним - някакъв незнаен нацепен батка. Вторият е Илиян Найденов, също толкова безизвестен фитнес инструктор, от когото е първото й дете. А вторият син й го направи обикновен полицай - Теодор Гецов, с когото е и до момента.

Причините Ганито да си хваща все бозави мъже са две - първо никой наистина успял и известен мъж не я иска, за да не се излага с глупостите й и второ - тя си плаща на мъжете, за да я слушат и да бъдат под чехъл. Точно такъв е и Гецов, с когото не само не се е разделила, а го е дресирала като куче.

Полицаят не смее да гъкне, камо ли да изневери на Джулката, която го издържа финансово. Той получава супер мижава заплата, която няма да му стигне за нищо, камо ли за удоволствия. Затова и пълзи пред жена си и гледа да й угажда и лигави.

Днешният му жест, с който Джулиана се похвали в нета, беше бележка, на която пише колко я обича, как тя е най-прекрасната на света и е негово слънце и луна... Е, има си хас да не е!

Източник: Crimesbg.com