Да износиш и родиш едно бебе не те прави родител, колкото и парадоксално да звучи. Родителството се изразява в грижата, отдадеността и времето, подарено на детето ти. Неща, които се оказаха непознати на Сузанита, станала майка на супер крехка възраст.

Знаем обаче, че тя износи и роди малкия си син съвсем доброволно и по собствено желание като се кълнеше, че го иска и че ще е най-добрият родител. Е, едва ли най-добрият родител би си захвърлил бебето, за да се завре в нощния клуб, да се натряска и да прави с@кс. Пък дори и да се е разделил с партньора си, както Сузи Мурад се раздели с Марк Славов.

Знаем, че двамата приключиха отношенията си наскоро, а щерката на Орхан Мурад потвърди новината и заяви, че едва ли ще се съберат отново. При все, че и баща й чака бебе, а и тя не си говори с него, Сузанита тръсна сина си в ръцете на Шенай Кузева, която го гледа.

Другата "голяма новина" днес обаче е, че и Шенай ще си хване пътя, защото обяви, че ще се мести да живее при новото си гадже в Англия. Оказа се, че той битувал не в Германия, а на Острова. И Шенай вече стяга куфарите.

Любопитно е кой ще се занимава после с Матиас, докато Сузанита живее живота си, че да не изтърве младостта... "Ако тази продължава в същия дух, горкото бебе! По-добре да го вземе бившият й или по-точно неговите родители, че барем му дадат грижи", коментират в нета.