Години след показното убийство на Георги Илиев, образът му си остава все така мистичен в представите на много българи. Главния буди или омраза, или възхищение, но със сигурност не оставя никого безразличен. Именно заради това и до днес се обсъждат неща от личния му свят, а наскоро бяха разкрити и черните поличби, предвещали фаталния край на брака му с Мая Илиева.

Двамата се запознават случайно в столично заведение през 1992-ра, а само две години по-късно сключват граждански брак. Страстите помежду им са така силни, че не искат да чакат и моментално се венчават.

По време на церемонията обаче се случват две неща, които не само суеверните хора биха определили като лоши знаци. Първото е фактът, че халката не влиза лесно на пръста на Жоро Илиев, трябва си доста усилие. А второто е, че букетът на Мая Илиева се чупи и се разпада в ръцете й малко, преди тя да понечи да го хвърли към чакащите го с трепет дами.

Жоро и Мая се венчават и купонясват в култовия за онова мутренско време ресторант "Мираж". Пред който година по-късно и само на 30 години ще бъде убит братът на Георги - Васил Илиев.

Мая и Главния правят и църковна сватба години по-късно, но и тя не може да промени съдбата на Георги Илиев, отнесъл куршум през 2005-та... Едно се знае за Мая Илиева и досега - с колкото и мъже да е имала нещо впоследствие, не е обичала никого така, както е обичала Главния.

Източник: Crimesbg.com