Влади Ампов - Графа от години се радва на семейството си със своята съпруга Мария и двете им деца. Между съпрузите има здрава спойка и си личи, че наистина се обичат. А и Графа никога не е давал вид на к*рвар, дори обратното - хората коментират, че изглежда толкова кротък и обран, че го смятат за "девствен".

Девствен ли?! Нищо подобно. Самият Влади Ампов се похвали, че е "изръшкал" сума ти мадами. Разбира се, побърза да се уточни и да отбележи, че това е било в най-ранните му младини, когато още не е познавал любимата си Мария.

Да му се ненадяваш: Ето коя известна мацка е минала през леглото на Графа! (самият той се похвали с подвизите си)

"Гаджета бол имах, още докато с нашите живеехме в Норвегия. Луди години бяха, но винаги съм гледал да не наранявам момичетата. Когато сме се разделяли, е било топло и приятелски, с откровен разговор", спомня си Графа.

Да му се ненадяваш на човека, но ето че той е "опоскал" и наша известна певица - Виктория Терзийска или Вики от "Мастило". Като кавалер, Графа не е говорил за това, но го призна самата тя, заявявайки, че тогава са били много влюбени, но и твърде млади.

"Влади ми подари една песен, което беше най-неочакваната и красива изненада в живота ми", признава Вики. След нея свързваха Графа в любовна афера с Михаела Филева, но така и не се потвърди официално.

Източник: Crimesbg.com