Григор Димитро се оказа голям палавник

Тенис звездата ни номер едно няма спирка в свалките. Въпреки че е сериозно влюбен в Лолита Османова, той не спира да се занася и по други засукани мацки.

Българският плейбой навъртя в тефтерчето си доста известни мадами от спортни и не само спортни среди. Преди щерката на руския олигарх, Гришо имаше връзка с Никол Шерцингер. След бурна връзка българската тенис звезда и певицата се разделиха преди три години.

Въпреки че на няколко пъти се заговори за раздяла между Гришо и Лолита, двамата продължават да са заедно.

Но скоро бдителни фенове забелязаха заигравката му с тенис звездата Мария Кириленко по Инстаграм. Рускинята е победителка в шест турнира и вече е омъжена жена, която не се състезава.

Сексапилната дама също е доста шавлива и през кревата са й минали не малък брой мъже. Не е тайна, че Григор Димитров има слаб ангел. А Мария умее да побърква мъжете. Стройната екс тенисистка имаше връзка с тенисиста Игор Андреев. Но скоро го смени със супер хокейната звезда Сергей Овечкин. Той  и Мария дори бяха сгодени, но чаровницата развали уговорката.

И се метна в леглото на Сергей Степанов. Висшият руски държавник и тя минаха под венчило и му роди дете. Той има доста заслуги и награди, като една от тях е лично от президента Владимир Путин.

Според клюките Гришо и Кириленко не се познавали само покрай турнирите. Тя бе и първа приятелка на екс гаджето му, тенис звездата Маша Шарапова.