Мъжът на екс водещата Ева Веселинова не е стар дядка

Ева Веселинова има мъж полицай  и то висш, заради което го крие. Тя се страхувала да не урочасат любовта й затова не го показвала никъде.Бащата на близначетата й Стефания и Борис бил наистина красив, добър, целеустремен, амбициозен  и много отговорен към работата и семейството си. Така го описват и неговите колеги от службата.Мъжът бил с две-три години по-млад от 37-годишната си половинка. Двамата били заедно от четири години, когато решили да създадат поколение.

„Може да ви разочаровам, но мъжът ми не е стар богаташ, а млад, красив ,успешен и много грижовен. Това е всичко, от което имам нужда.Не е женен богаташ, нито богат бизнесмен, нямам и тайнствен благодетел“, написа преди време в социалките Ева Веселинова, в отговор на нападките срещу нея.

Полицаят се разписвал срещу 3500 лева заплата, която нараствала на 5-6 бона, при разкрити престъпления  и с бонусите. Той наистина нямал собствен бизнес, а бил държавен служител, макар и  на висок пост.

Почти същата сума печелела и Ева Веселинова, защото поработвала като инфлуенсър, като рекламирала детски дрехи и аксесоари.

„Трудно е с две дечица да поработвам за различни компании, но го правя, когато имам времето и възможността.Става бавно и трудно, но успявам да се справя“, казвала блондинката.

Двамата с мъжа си се пренесоха в ново жилище, след като се родиха близнаците.

Източник: Уикенд