Тризначките или по-скоро "двузначките" Надежда и Вяра разбиха всички с логиката и ценностната си система, ако изобщо знаят какво е това. Наясно сме, че от години те са в Лондон, където само едната от трите - Любов, успя да намери любовта, да се задоми и да заживее нормално.

Другите две се превърнаха в още по-големи търтеи - такива, че дори Любов не иска да чува за тях от срам. И има защо. Вчера тези двете пак се "изходиха" с брилянтни разсъждения в нета.

"Питат ни защо не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае отдавна, в Лондон е така. Че и квартира да сме си търсили - къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една църква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, защото просим. Но по-добре да просим, отколкото да работим за още по-малко пари някъде", разбиха тризначките.

А после реват, че ги нападали и ги обладавали дрогирани паразити по улиците, но паралелно с това, се фукат, че обикалят из лондонските улици едва ли не по г@щи. "Сами си го търсят. То може упадък и малоумие, но тези превзеха всички рекорди", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com