Васил Василев - Зуека и Ани Вичева преживяват първото си сериозно спречкване от началото на връзката си!

Чаровникът Васил Василев - Зуека и по-младата му половинка Анна Вичева преживяват първия по-сериозен крах в отношенията си. След раждането на сина им, нещата в семейството вървяха чудесно. Още повече, че Зуека най-после успя да се помири с първородната си щерка Девина, която е плод на любовта му с дългогодишната му партньорка Нина.

Тъкмо, когато всичко се развиваше по мед и масло обаче, животът на Зуека се разтърси от проблеми. В центъра на които стои същата тази негова стара изгора Нина. Оказа се, че Ани Вичева станала свидетел на сцена, която никак не й се понравила. Младата майка видяла половинката си да се прегръща и целува с бившата, което я сразило.

[caption id="attachment_339581" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека и Ани Вичева преживяват първия сериозен разрив в отношенията си[/caption]

"Скандалът беше голям, защото това не е първият път, в който Ани ревнува бясно от Нина. Откакто двамата със Зуека преживяха обидата от раздялата си и се сдобриха в името на общото им минало и на Девина, те сякаш станаха по-близки от преди. Не минават и два дни, без да се видят или чуят по телефона. Разбира се, разговорите им са свързани основно с детето и работата, но Ани няма как да го разбере, влюбена жена е все пак", разказват близки приятели на Зуека.

Въпреки че е далеч по-млада от "съперницата", каквато продължава да вижда в лицето на Нина, Анна Вичева си давала ясна сметка за важността и ролята на времето, което Зуека и Нина са прекарали заедно. На практика двамата имат общи спомени от цял един живот, каквито Ани тепърва трябва да гради с любимия си.

Затова ревността й се обаждала често, а в мига, когато видяла как Зуека уж приятелски прегръща и разцелува Нина, душата й се скършила на две. Последвал див скандал, в който Зуека се чудел какво да направи, за да обясни истината на Ани. Тя обаче не искала да чуе и му поставила ултиматум да престане да се вижда с бившата си.

"Тогава и Зуека избухна, защото подобни заплахи не му минават. Той не може, а и не иска да зачеркне от живота си майката на дъщеря си, това би било безумие. Опита се да говори като разумен човек с Ани, но не му беше времето - тя бе толкова бясна, че не чуваше нищо. Ако иска да задържи семейството си обаче, трябва да пребори ревността си завинаги", убедени са източниците.