Сериозен проблем с пиенето има мъжът до попфолк певицата Камелия Цветин. Той консумира почти всяка вечер алкохол в огромни количества, което е проблем.

По-наблюдателните зрители забелязаха, че Цветин беше мъртво пиян на Нова година. Ками пусна видео с тях двамата в новогодишната нощ, те празнуваха заедно на масата у дома. Мъжът й обаче се обади и се видя ясно, че е много пиян.

Разбира се, на Нова година е нормално да прекалиш с алкохола, но Цветин от години пие по твърде големи количества, което се вижда по всичките му снимки на публични места. Според някои той използва алкохола, за да притъпи болката, че така и не стана баща.

Както е известно, Камелия има два спонтанни аборта и така и не успя да дари Цветин с дете. Певицата вече е на почти 52 г. и се е отказала да става майка, което значи, че ако иска да бъде с нея, и мъжът до нея ще остане без деца.

Цветин е с 9 години по-млад от Ками и за него още не е късно да създаде свой наследник, но продължава да бъде с певицата и времето му за деца изтича. Той обаче не я напуска, защото иначе ще се наложи да работи, а 25 години успешно живее на гърба на фолк дивата.

Източник: Crimesbg.com