Цвети Стоянова накара цялата страна да настръхне!Златното момиче Цвети Стоянова за пореден път се превърна в сензация

. И този път обаче поводът за това не е никак добър. Напротив - дори ужасяващ е. Защото пред свои близки приятели Цветелина Стоянова признава чудовищната истина за опита си за самоубийство. [caption id="attachment_386247" align="alignright" width="260"]Цвети Стоянова Цвети Стоянова ужаси с това разкритие[/caption] Още навремето се заговори упорито, че гимнастичката е скочила от шестия етаж по вина на Илиана Раева и Ина Ананиева. Припомняме, че в последния момент тя беше отстранена от ансамбъла за Олимпиадата в Рио. След трагедията с нея, Илиана Раева настояваше, че решението да се раздели с отбора, е било на самата Цвети, която не се чувствала добре и достатъчно подготвена за цялото това напрежение. Красавицата обаче явно е на друго мнение, съобщава вестник "Таблоид".

"Ако знаехте дори половината от това, което се случи и какво съм преживяла с Раева, щеше да ви стане ясно защо съм направила това безумие. Да, беше слабохарактерност да скоча от балкона, но тази жена ме ужасява. Преди ме беше страх и още ме е страх от нея", признала Цвети Стоянова на свои близки, пред които наричала Илиана Раева... вещицата, пише "Таблоид".

В публичното пространство Цветелина Стоянова не може да се отпусне и да нарече съпругата на Наско Сираков с друга дума, освен "госпожата". Тя често сънувала кошмари нощем и се връщала в спортната зала, където Раева и треньорката Ина Ананиева буквално я тормозели. "Кошмарът на Цвети е бил не само физически - със зверски труд и без почивка. Той е бил предимно психически. Как ли не е била навиквана и обиждана. А сега, след като излезе от болницата и се възстанови, Раева и другата са настроили момичетата от отбора срещу нея", коментират източниците. И са убедени, че ако се разкрие истината за това какво е правила Раева с нея, то тя като нищо може да бъде обвинена и в подтикване към самоубийство.