Във всеки епизод на Хелс Китчън има по един зевзек

В сегашния, четвърти сезон на „Кухнята на Ада“ това е Цветомира от Враца.

Момичето е в 12-ти клас и не спира да залива екрана с умнотии, а врелият и кипял шеф Виктор Ангелов си е взел беля с нея.

Цвети направи впечатление, още щом пристъпи светая светих на шеф Виктор Ангелов. Първичното й поведение  и неподправеното поведение я отличиха от останалите претенденти за слава.

Но докато всички я мислеха за „невинното и малко момиченце“, тя се оказа доста по-различна. Това показаха горещите й снимки в нета, на които позира в доста предизвикателни пози и остава малко на въображението.

А в снощният епизод врачанката буквално „срази“ шеф Ангелов.

В кулинарното шоу той коли и беси,  и всички треперят от забележките му. Но едва ли е предполагал, че ще си „намери майстора“ и то от най-малката, но устата участничка.

„Готварството е наука. Всяка чиния стъпва на различни сфери от нея. Готвенето е като кулинарна уикипедия“, заобяснява топ готвача. И внезапно се обърна към Цветомира, като я попита знае ли какво е това уикипедия.

„Там има различни неща, шеф, като картинки. Ама аз съм голям карък, защото там търсих вашите рецепти шеф и нищо не открих“, заяви Цветомира.

А шеф Ангелов се хвана за главата и започна да се вайка, унижен. Останалите само се подсмихваха ехидно.